Wij geloven in de kracht van SAMEN! Via diverse mooie andere bedrijven en leermethodes bieden we je daarom een zo breed mogelijk scala. Multidisciplinair, wetenschappelijk onderbouwd, en met name samen met de juiste mensen met de juiste krachten!

Image

Wim Hof methode

Op deze website vind je meer informatie over de Wim Hof Methode. Onze Brenda Tjoelker is gecertificeerd Innerfire trainer. Daarnaast kun je je hier aanmelden voor een van onze IJsworkshops!

Image

HeartMath Benelux

Wetenschappelijk onderzoek wijst uit dat de HeartMath methode leidt tot minder stress, een betere gezondheid en ook tot hogere prestaties.

Image

Invitare

Invitare is gevestigd op een prachtige locatie, het voormalig klooster Mariaveld te Minderhout (Hoogstraten) tussen Antwerpen en Breda. Essential Movements maakt met enige regelmaat gebruik van deze bijzondere plek voor evenementen en workshops.

Image

Quinter helpt organisaties met meer betekenis te ondernemen

Hoe ontwikkel ik mijn organisatie? Duurzame verandering komt van binnenuit. Niet omdat het moet, maar omdat mensen het willen. We zoeken jouw diepste drijfveren en leren je om vanuit jouw purpose te leiden. Zo is verandering geen ‘moetje’, maar een inspirerende reis. Je zit zelf aan het stuur, wij rijden een stukje mee. Als we niet meer nodig zijn, stappen we weer uit. Je kunt je reis dan zelf vervolgen. 

In alles wat we doen, werken we vanuit onze vier dimensies van ontwikkeling: purpose, leiderschap, cultuur en duurzaamheid. Samen vormen ze een krachtig geheel. Sterker dan de som der delen.

Meer weten?

www.quinter.nl

Image

Leap Travel

Door een reis te combineren met de training van een ervaren coach/trainer, die je helpt om jouw unieke spoor te vinden, creëert Leap Travel ruimte om in een inspirerende omgeving op zoek te gaan naar wat jou drijft.

Image

Zorg voor De Ultieme Doorbraak!

Zit je met een dilemma, obstakel of uitdaging? Twijfel je welke richting je het beste op kunt gaan? Of ben je simpelweg op zoek naar groei en wil je meer uit het leven halen? En zoek je hierbij een steuntje in de rug?

De Ultieme Doorbraak ondersteunt je graag! Samen gaan we resultaatgericht op zoek naar jouw pad oftewel ‘Doorbraak’. Zodat je met meer energie en plezier jouw leven zinvol kunt leven. De inspirerende kracht van de natuur staat hierin centraal.

Image

Black Label Hotel Valkenburg – Design met karakter

Een oude brouwerij krijgt nieuwe bestemming: een designhotel, midden tussen een levendige samenkomst van voorzieningen én natuur. Een hotel dat rauwe elementen verleidt met fris design. Buitengewone klasse, met een ruig randje. Design, met karakter.

Waan jezelf in de weelde van de natuur die hier luxe ontmoet. Design direct aan de Geul. Een omgeving die uitnodigt om te ontdekken, verkennen; een avontuur. Al fietsend slinger je door het zuidelijk heuvelland. Een bourgondische lunch, en dan flaneren door de oude stad Valkenburg. ‘s Avonds een whiskey – neat – of een martini – on the rocks – aan de bar.

Om vervolgens wakker te worden in een omgeving van rauw design met een warme touch. Een verfrissende douche, een kop koffie – zwart – en een blik op de natuur zover je kunt kijken, starten je dag. Klaar voor een nieuw avontuur.

Dat is overnachten in Black Label Hotel Valkenburg. Klasse, met een ruig randje. Design, met karakter.

Image

Château St. Gerlach - grandeur & huiselijk

In Valkenburg ligt Château St. Gerlach. Een landgoed vol herinneringen en met een overweldigende schoonheid en grandeur. Een plek waar kunst, natuur en ultiem ontspannen samenkomen. 

Het voormalige klooster en pachthof zijn omgetoverd tot hotelkamers en suites, huiselijke hotelappartementen en een restaurant. Het nieuw gebouwde St. Gerlach Paviljoen biedt een veelvoud aan mogelijkheden voor bijeenkomsten en evenementen, zowel privé als zakelijk. In de kasteelhoeve, die dienst doet als toegangspoort tot het landgoed, ligt Burgemeester Quicx, Coffee & More. 

De grote passie voor eigen en lokale productie zet de toon bij het château. Pure smaken uit eigen omgeving en tuin die vertaald worden naar verfijnde gerechten. Wandel door de fruitgaard en groentetuin. Duik de natuur in en ontdek wat voor moois in het omringende natuurgebied Ingendael op u wacht. 


Image

Het succes van onze MDC WEL methode

De kracht van onze MDC WEL methode is gebaseerd op 6 pijlers. Door specifiek jouw klacht in kaart te brengen zorgen wij met een team aan specialisten dat we aan de juiste disciplines inzetten om de oorzaak én het probleem op te lossen.

De combinatie van onze 6 specialisaties maken onze MDC WEL methode zo krachtig: