Teambuilding bij Essential Movements

Teambuilding bij Essential Movements

Teambuilding is een belangrijk onderdeel van bedrijfsvoering en is op velerlei manieren mogelijk. Van een dagje sauna tot een survivaltocht. Bij Essential Movements zijn wij ervan overtuigd dat goed teamwork begint bij een goede verbinding met de ander en om een goede verbinding met de ander te hebben dien je een goede verbinding met jezelf te hebben. Wij richten ons tijdens ons programma dan ook op zowel het individu als het team. Hierdoor bent u in staat de geleerde technieken mee naar huis te nemen en toe te passen in het dagdagelijks bestaan.
Een dag die bijdraagt aan een betere algehele conditie van de werknemers maar ook bijdraagt aan stressreductie. Dit is niet alleen een aanrader, maar ook een goede investering voor een bedrijf.

Voor deze mooie investering kunt u terecht bij het team van deskundige vakmensen waar u zelf een menu a la carte kunt samenstellen. U kunt kiezen uit een lijst van activiteiten die u zelf kunt combineren en kunt aanpassen aan de wensen van u en uw medewerkers. Ons team van 5 zorgt ervoor dat het u en uw medewerkers aan niets zult ontbreken.

Technieken

Hartcoherentie
Met behulp van technologie zie je hoe verschillende delen van je hersenen functioneren, samenwerken en hoe emotionele herinneringen je gedrag elkaar beïnvloeden, wat je emoties en je zenuwstelsel met elkaar te maken hebben en hoe je hart en brein met elkaar communiceren.

Shiatsumassage
Shiatsu is een drukpuntmassage en het accent ligt erop om zowel de energie in flow te krijgen en om balans te brengen in het autonoom zenuwstelsel. Hierdoor bevorder je je gezondheid op alle gebieden en ervaar je diepe relaxatie.

Do-in
Als voorbereiding op alle technieken of als los onderdeel is Do-in prettig om te doen. Op een ongedwongen manier leer je wat je lichaam je te vertellen heeft. Je creëert meer rust in je hoofd en lijf en daarmee werk je aan veerkracht die je sterkt en energie geeft.

Meditatie
Binnen EM wordt gebruikt gemaakt van verschillende soorten meditatietechnieken. Vipassana-Meditatie en Concentratie-Meditatie. Hartcoherentie is een uitstekende voorbereiding op je meditatie en er is niets zweverigs aan. Het leert je om de grote hoeveelheid informatie op een juiste manier te geleiden zodat je helder kunt blijven denken en adequaat kunt reageren.

Ademhaling
Door een goede ademhaling maak je bewust contact met je autonome zenuwstelsel, je cardiovasculaire systeem en je immuunsysteem. 

Transformational Presence en persoonlijkleiderschap

Transformational Presence is een krachtige benadering van leven en leiderschap. Tijdens een teamdag of coaching maak je kennis met een of een aantal van deze bewustzijnsoefeningen die jou handvatten geven om in onzekere en complexe omstandigheden te kunnen navigeren. Je ontdekt nieuwe kansen en mogelijkheden.

Koude Training conform de Wim Hof methode

Mag de uitdaging nog iets groter zijn? Dan is dit een goede keuze. De koude training bestaande uit lichamelijke oefeningen, ademhalingstechnieken en mindset, bereiden je voor om bewust in een ijsbad te stappen. Dit is de ultieme verbinding met jezelf en helpt meer rendement te verkrijgen uit lichaam en geest door optimale geleiding en doorstroming van energie.

 

Verantwoorde lunch

Onze voedingsdeskundige heeft de Orthomoleculaire voeding samengebracht met de Vijf Elementen Voeding en verzorgt vanuit deze visie een verantwoorde en smakelijke lunch die ondersteuning biedt aan alle activiteiten. Los daarvan is gezamenlijk de maaltijd nuttigen een aangename manier van verbinding.

Alle technieken zijn te combineren en het ultieme pakket zou bestaan uit de gehele menu kaart.  Er kan ook een programma worden samengesteld voor een dagdeel. Alle onderdelen vullen elkaar aan en worden op deskundige wijze samengevoegd voor een zo goed mogelijk rendement voor de ontvangers. Ons doel is uw medewerkers een topdag te bezorgen waarin verbinding steeds centraal staat en waar nog lang kan worden nagenoten van de bijzondere ervaringen en vanwege de technieken die dagelijks kunnen worden toegepast ter bevordering van het welzijn en welbevinden.

Image

Vragen?

Neem contact op met:

Essential Movements
+31 (0)6 17 30 15 85
info@essentialmovements.nl

Afspraak maken?

Mail gerust naar info@essentialmovements.nl. Je kunt ook bellen of Whatsappen naar +31 (0)6 17 30 15 85. We kunnen niet altijd direct de telefoon beantwoorden, maar nemen uiteraard zo snel mogelijk contact met je op! Invullen van onderstaand contactformulier kan natuurlijk ook.

Vul svp uw naam in
Wat is uw email adres?
Voer hier je telefoonnummer in
Maak een keuze uit een of meerdere diensten
Ongeldig
Invalid Input
(KINDER)YOGA

(KINDER)YOGA

Authentieke yogalessen in verschillende stijlen. Je geest, gevoel en lichaam in verbinding.
MEDITATIE

MEDITATIE

Mediteren heeft veel positieve invloeden in je leven en het is helemaal niet moeilijk!
VOEDING

VOEDING

Onze voedingsdeskundige gebruikt TCM (Traditional Chinese Medicine) om je lichaam en geest de beste fundering te geven.
OOSTERSE KRIJGSKUNST

OOSTERSE KRIJGSKUNST

Korte en lange bewegingen, beheersing en kracht.
Deze module is in ontwikkeling.
WIM HOF METHODE

WIM HOF METHODE

Ken je Icemen Wim Hof? We halen het beste in je naar boven onder extreme omstandigheden.
ADEMHALING

ADEMHALING

Door een goede ademhaling maak je bewust contact met je hart, autonome zenuwstelsel en immuunsysteem.
HARTCOHERENTIE

HARTCOHERENTIE

Bereik een optimale samenwerking tussen je hart en het zenuwstelsel.
COACHING

COACHING

Coaching vanuit verschillende disciplines aansluitend bij jouw behoefte en jouw uniciteit.
SHIATSU

SHIATSU

Shiatsu is een vorm van meridiaanbehandeling, gebaseerd op de Oosterse geneeskundige traditie.
KINDER- EN TIENERCOACHING

KINDER- EN TIENERCOACHING

Een reis door en in jezelf. Het is de kunst om kinderen de kracht in zichzelf te laten vinden.
ROUWVERWERKING

ROUWVERWERKING

Ieder rouwt op zijn/haar eigen manier en tempo. Essential Movements helpt je daarbij.
FENG SHUI

FENG SHUI

Een analyse van je huis volgens Feng Shui, laat je zien hoe je harmonie, comfort en balans kunt creëren in je huis & leven.

Mindful running

Mindful running

Train niet alleen je lichaam, maar ook je geest.

Acupunctuur

Acupunctuur

Deze Traditionele Chinese Geneeskunde is gebaseerd op een holistische benadering van de mens. Met het plaatsen van naalden wordt de energiebalans hersteld.

Essential Living Retreat

Essential Living Retreat

Beleef dit driedaagse programma vol ontspanning en leefstijltips! Deze retreat zorgt voor een complete reset van het lichaam tot op molecular niveau.