Essential Living Retreat

Health & Vitality

Datum op aanvraag – maandagavond tot vrijdagochtend

Essential Living Retreat

 

Gestrest? Vermoeid? Herstellend? Of gewoon toe aan verandering of een heerlijke 3 daagse vol ontspanning en leefstijltips? Kom dan naar de Essential Living Retreat! Deze 3 dagen zorgen voor een complete reset van het lichaam tot op moleculair niveau en bevat verschillende therapieën die wetenschappelijk zijn onderzocht.

Of het nu het verbeteren van jouw gezondheid of (sport) prestaties gaat, ter ondersteuning van ziekte, burn-out en/of chronische vermoeidheid of dat je met je gewicht te kampen hebt: beleef deze 3 daagse en kom terug als een nieuw mens!

 

Programma

Je volgt dagelijks een vast programma met sessies passend bij de verschillende thema's.

Professionele begeleiding
Er is constante begeleiding door professionals, wij werken samen met verschillende gezondheidsprofessionals.

Prijs
Op aanvraag

Inbegrepen
Alle maaltijden van ontbijt tot diner zijn inbegrepen.
De kosten van de overnachtingen zijn niet inbegrepen en afhankelijk van de hotel- en kamerkeuze. Informeer bij ons naar de mogelijkheden!

Thema's

  • Voeding
  • Ademhaling
  • Leefstijl
  • Koude therapie
  • Warmte therapie
  • Mindfulness
  • Metingen

Thema's

Leefstijl
Leefstijl
Leer hoe jouw leefstijl je gezondheid beïnvloedt. Wat doet jouw leefstijl met je lichaam en geest en hoe kun je je leefstijl verbeteren? Je ontvangt tips over voeding, beweging, ontspanning en meer.
Warmte therapie
Warmte therapie
Regelmatig een heet bad of sauna versterkt je bloedcirculatie, stimuleert de afvoer van afvalstoffen, ondersteunt spierherstel, vermindert stress en versterkt het immuunsysteem.
Koude therapie
Koude therapie
Training met kou in de vorm van een ijsbad volgens de Wim Hof methode. Deze therapie verbetert de bloedcirculatie, verhoogt de energie-aanmaak, stimuleert de afvoer van afvalstoffen, vermindert stress, versterkt het immuunsysteem en ondersteunt de vetverbranding.
Mindfulness
Mindfulness
Ervaar de kracht van je geest. Krijg controle over je gedachtes en emoties en ontdekt hoe je via meditatie en verschillende vormen van yoga je gezondheid kunt beïnvloeden.
Voeding
Voeding

Alle maaltijden zijn vegetarisch. Daarnaast kijken we vanuit de TCM (Traditional Chinese Medicine)  welke voeding het best bij jouw constitutie en dagelijkse manier van leven past. Daarnaast kun je ervaren hoe is het om (intermettend) te vasten.

Ademhaling
Ademhaling

Ontdek de impact van hypoxie (verminderde zuurstof) en hypercapnie (verhoogd stikstof) op je gezondheid en leer hoe je een goede buik- en neusademhaling krijgt en behoudt. Training van de ademhaling ondersteunt het immuunsysteem, verbetert het uithoudingsvermogen en de cognitie en voorkomt bloedstolling.

Metingen
Metingen

Tijdens deze week zullen verschillende metingen plaatsvinden. Zo bekijken wij hoe u zich voor en na de week voelt en meten wij uw bloeddruk, hartslag, bloedsuiker, lengte, gewicht, buik- en tailleomvang en doen wij een levend bloed analyse. Leer de betekenis van deze waarden en de invloed ervan op je gezondheid.

Extra op aanvraag: Feng Shui Analyse
Extra op aanvraag: Feng Shui Analyse

Feng Shui wordt toegepast om de samenhang tussen de mens en zijn woonomgeving te duiden.

Door je hiervan bewust te worden kun je je woning gaan zien als een natuurlijk organisme dat jou weerspiegelt en in het gunstigste geval jou dient!

Andersom kan Feng Shui je bij tal van blokkades die jij ondervindt in jouw persoonlijke leven, je huis of familie/werk helpen dit weer beter te stroomlijnen, zodat de levensenergie Chi weer vrij kan stromen.

Locatie

De Essential Living week vindt plaats op allround experience Centre PAR’Course. Geest, ziel en lichaam komen hier bij elkaar in de vorm van inspanning en ontspanning.

Organisatie

Team Essential Movements

Image
Image

Contact

Wil jij meer informatie? Of twijfel je of je mee kunt doen in verband met je gezondheid? Neem dan contact op om jouw persoonlijke situatie te bespreken.

E-mail

info@essentialmovements.nl

Telefoon
06 - 17 30 15 85

Direct aanmelden

Vult u graag uw naam in.
Wat is uw email adres?
Please let us know your message.
Invalid Input