BEST test bij Essential Movements

BEST test bij Essential Movements

Basic Emotional Structuring Test

Het snelste inzicht in uw emoties en uw persoonlijkheidsstructuur

BEST geeft u inzicht in :

  • hoe uw persoonlijke stijl is en hoe u omgaat met de buitenwereld
  • wat uw belangrijkste stijl is wanneer u onder druk komt te staan
  • met welk soort mensen u moeite heeft
  • welke interacties er zijn tussen u en belangrijke anderen zoals uw partner, familieleden en collega’s
  • welke lichamelijke aspecten meedoen en hoe u uw vitaliteit kunt versterken

Wat kunt u met de test?

Met BEST ontdekt u welke emoties onder spanning de boventoon voeren en ook wat u dan (niet) gaat doen.

De testmethode richt zich op:

  • Het vinden van (dis)harmonie met uzelf, anderen en het leven en hoe u daarmee omgaat.
  • Het vinden van het potentieel, uw kracht,zodat u dit vaker in kunt zetten voor een betere balans.

Liever kort en krachtig

Deze non-verbale test geeft aan waar u staat, zonder dat u jaren in psychotherapie hoeft en uw jeugd moet herbeleven. Dat scheelt u dus enorm veel tijd. U kunt er direct mee aan de slag!

BEST geeft binnen een paar minuten inzicht in uw persoonlijke stijl. Het laat zien hoe u omgaat met emoties van uzelf en anderen. Secondair biedt de test inzicht wat uw aandachtspunten zijn voor uw fysieke gezondheid. Tijdens de test wordt gewerkt met 10 felgekleurde poppen die allemaal staan voor een eigen emotie. Het praten over de poppen werkt als een spiegel voor uw leven. Ze confronteren en zetten u in beweging, zodat u binnen de coaching of een therapeutisch traject snel enorme stappen kunt zetten.

Wanneer is de test iets voor u?

U wilt inzicht krijgen in uw gedrag, persoonlijkheid en/of gevoelswereld. U loopt bijvoorbeeld steeds tegen dezelfde dingen aan, maar u weet niet goed hoe u die moet aanpakken. U wilt inzicht in de interactie met uw partner, uw gezinsleden of met uw teamleden. U heeft bijvoorbeeld conflicten, of ervaart te weinig verbinding. U weet niet goed hoe u zich moet verhouden tot de anderen, of begrijpt niet waarom de dingen gaan zoals ze gaan.Image

Elke hulpvraag start met een intake

Elke nieuwe cliënt wordt allereerst gezien door Brenda Tjoelker, de oprichter van dit gezondheidscentrum, tijdens een uitgebreide intake. Zij heeft door de jaren heen met veel zorg een aantal professionals bijeen gebracht die samen een hele rij complementaire technieken in hun portefeuille hebben.

Met een heel goed inzicht in de manier waarop de verschillende disciplines elkaar versterken onderzoekt Brenda met jou hoe de best mogelijke zorg voor jou er uit ziet. Er vinden metingen (waaronder o.a. bloeddruk, saturatie, coherentie) plaats, een uitgebreid gesprek en ook al een behandeling die afgestemd wordt op wat er in het moment het meest nodig is.

Aan de hand van alle bevindingen ontvang je een maatwerk advies dat kan bestaan uit verschillende soorten behandelingen en dat erop gericht is jou de tools te geven om zelf het eigenaarschap te kunnen nemen van je vitaliteit en je gezondheid op alle vlakken. Zo kunnen wij elke (hulp)vraag uiterst effectief beantwoorden!


Image
Image

Vragen?

Neem contact op met:

Essential Movements
+31 (0)6 17 30 15 85
info@essentialmovements.nl

Afspraak maken?

Mail gerust naar info@essentialmovements.nl. Je kunt ook bellen of Whatsappen naar +31 (0)6 17 30 15 85. We kunnen niet altijd direct de telefoon beantwoorden, maar nemen uiteraard zo snel mogelijk contact met je op! Invullen van onderstaand contactformulier kan natuurlijk ook.

Vul svp uw naam in
Wat is uw email adres?
Voer hier je telefoonnummer in
Maak een keuze uit een of meerdere diensten
Ongeldig
Invalid Input