Voeding bij Essential Movements

Voeding bij Essential Movements

Orthomoleculaire voeding en supplementen

De orthomoleculaire geneeskunde is gebaseerd op het herstellen en stimuleren van de eigen geneeskracht van het organisme, door te zorgen voor optimale beschikbaarheid van alle moleculen die voor de herstelprocessen nodig zijn.

Orthomoleculaire voeding zorgt ervoor dat het lichaam de benodigde voedingsstoffen in de juiste hoeveelheden krijgt, zodat het optimaal kan functioneren en een optimale gezondheid in stand houd.

Het houdt rekening met de veranderde leefomstandigheden van de mens van tegenwoordig, de verslechterde voedingsgewoontes en de verminderde kwaliteit van de voeding door milieuvervuiling en diverse bewerkingsprocessen.

De vijf elementen voeding TCM (Traditional Chinese Medicine)

De 5 elementen voeding komt voort uit de voedingsleer van de traditionele Chinese geneeskunde. Deze zijn aangepast aan de behoeften van de hectische, moderne levensstijl van het westen. De oude principes worden aangevuld met actuele voedingskennis.

Sportvoeding speelt een belangrijke rol

Voeding speelt een belangrijke rol bij sportprestaties. Betere voeding kan voor betere prestaties zorgen. Daarnaast zorgt goed eten voor:
  • Meer rendement uit de training te halen
  • Beter herstel
  • Bereiken en behouden van het ideale lichaamsgewicht
  • Verminderde kans op ziekte en blesssures
  • Een constant niveau in trainingen en wedstrijden
Image

Onze trainer

Vragen? Neem contact op met:

Brenda Tjoelker
T: 06 173 015 85
E: brenda@essentialmovements.nl

Afspraak maken?

Mail gerust naar info@essentialmovements.nl. Je kunt ook bellen of Whatsappen naar 06 173 015 85. We kunnen niet altijd direct de telefoon beantwoorden, maar nemen uiteraard zo snel mogelijk contact met je op! Invullen van onderstaand contactformulier kan natuurlijk ook.

Vult u graag uw naam in.
Wat is uw email adres?
Kies een optie
Ongeldig
Invalid Input