Teambuilding bij Essential Movements

Teambuilding bij Essential Movements

Teambuilding is een belangrijk onderdeel van bedrijfsvoering en is op velerlei manieren mogelijk. Van een dagje sauna tot een survivaltocht. Bij Essential Movements zijn wij ervan overtuigd dat goed teamwork begint bij een goede verbinding met de ander en om een goede verbinding met de ander te hebben dien je een goede verbinding met jezelf te hebben. Wij richten ons tijdens ons programma dan ook op zowel het individu als het team. Hierdoor bent u in staat de geleerde technieken mee naar huis te nemen en toe te passen in het dagdagelijks bestaan.
Een dag die bijdraagt aan een betere algehele conditie van de werknemers maar ook bijdraagt aan stressreductie. Dit is niet alleen een aanrader, maar ook een goede investering voor een bedrijf.

Voor deze mooie investering kunt u terecht bij het team van deskundige vakmensen waar u zelf een menu a la carte kunt samenstellen. U kunt kiezen uit een lijst van activiteiten die u zelf kunt combineren en kunt aanpassen aan de wensen van u en uw medewerkers. Ons team van 5 zorgt ervoor dat het u en uw medewerkers aan niets zult ontbreken.

Technieken

Hartcoherentie
Met behulp van technologie zie je hoe verschillende delen van je hersenen functioneren, samenwerken en hoe emotionele herinneringen je gedrag elkaar beïnvloeden, wat je emoties en je zenuwstelsel met elkaar te maken hebben en hoe je hart en brein met elkaar communiceren.

Shiatsumassage
Shiatsu is een drukpuntmassage en het accent ligt erop om zowel de energie in flow te krijgen en om balans te brengen in het autonoom zenuwstelsel. Hierdoor bevorder je je gezondheid op alle gebieden en ervaar je diepe relaxatie.

Do-in
Als voorbereiding op alle technieken of als los onderdeel is Do-in prettig om te doen. Op een ongedwongen manier leer je wat je lichaam je te vertellen heeft. Je creëert meer rust in je hoofd en lijf en daarmee werk je aan veerkracht die je sterkt en energie geeft.

Meditatie
Binnen EM wordt gebruikt gemaakt van verschillende soorten meditatietechnieken. Vipassana-Meditatie en Concentratie-Meditatie. Hartcoherentie is een uitstekende voorbereiding op je meditatie en er is niets zweverigs aan. Het leert je om de grote hoeveelheid informatie op een juiste manier te geleiden zodat je helder kunt blijven denken en adequaat kunt reageren.

Ademhaling
Door een goede ademhaling maak je bewust contact met je autonome zenuwstelsel, je cardiovasculaire systeem en je immuunsysteem. 

Transformational Presence en persoonlijkleiderschap

Transformational Presence is een krachtige benadering van leven en leiderschap. Tijdens een teamdag of coaching maak je kennis met een of een aantal van deze bewustzijnsoefeningen die jou handvatten geven om in onzekere en complexe omstandigheden te kunnen navigeren. Je ontdekt nieuwe kansen en mogelijkheden.

Koude Training conform de Wim Hof methode

Mag de uitdaging nog iets groter zijn? Dan is dit een goede keuze. De koude training bestaande uit lichamelijke oefeningen, ademhalingstechnieken en mindset, bereiden je voor om bewust in een ijsbad te stappen. Dit is de ultieme verbinding met jezelf en helpt meer rendement te verkrijgen uit lichaam en geest door optimale geleiding en doorstroming van energie.

 

Image

Vragen?

Neem contact op met:

Essential Movements
+31 (0)6 17 30 15 85
info@essentialmovements.nl

Afspraak maken?

Mail gerust naar info@essentialmovements.nl. Je kunt ook bellen of Whatsappen naar +31 (0)6 17 30 15 85. We kunnen niet altijd direct de telefoon beantwoorden, maar nemen uiteraard zo snel mogelijk contact met je op! Invullen van onderstaand contactformulier kan natuurlijk ook.

Vul svp uw naam in
Wat is uw email adres?
Voer hier je telefoonnummer in
Maak een keuze uit een of meerdere diensten
Ongeldig
Invalid Input