Rouwverwerking bij Essential Movements

Rouwverwerking bij Essential Movements

Verlies van een dierbaar persoon, een huisdier, werk of een relatie brengt een hele verandering tot stand. Je leefomstandigheden veranderen en een rouwproces begint om mee te kunnen bewegen in de nieuwe situatie. Soms lukt het om zelf het proces te doorlopen en soms is wat extra ondersteuning welkom.

Essential Movements helpt bij Rouwverwerking

Ieder rouwt op zijn/haar eigen manier en tempo. Als echter het proces stagneert dan zijn er symptomen zichtbaar op emotioneel, mentaal en zeker ook op fysiek gebied, omdat nou juist ons lichaam laat zien hoe het met ons gaat. Om op alle vlakken ondersteuning te kunnen bieden is het is vooral belangrijk dat de energie weer in beweging komt en dat het zelf herstellend vermogen van het lichaam aangesproken wordt. Door naast Rouwverwerkingstechnieken dan ook Shiatsu (drukpuntenmassage) toe te passen kan rouw omgezet kan worden in groei.

 

Image

Vragen?

Neem contact op met:

Essential Movements
+31 (0)6 17 30 15 85
info@essentialmovements.nl

Afspraak maken?

Mail gerust naar info@essentialmovements.nl. Je kunt ook bellen of Whatsappen naar +31 (0)6 17 30 15 85. We kunnen niet altijd direct de telefoon beantwoorden, maar nemen uiteraard zo snel mogelijk contact met je op! Invullen van onderstaand contactformulier kan natuurlijk ook.

Vul svp uw naam in
Wat is uw email adres?
Voer hier je telefoonnummer in
Maak een keuze uit een of meerdere diensten
Ongeldig
Invalid Input