Coaching bij Essential Movements

Coaching bij Essential Movements

Binnen Essential Movements bieden wij coaching aan op een diverse en unieke wijze. Door de ruime kennis en ervaring tezamen te brengen van o.a. Shiatsu, Hartcoherentie, (Sport)-Voeding, Mindfulness, TPLC coaching, Ademhaling, Koudetraining en Beweging, kunnen wij daadwerkelijk maatwerk leveren geheel in afstemming op de behoefte van de cliēnt of de organisatie. Wij streven ernaar de cliēnt zoveel mogelijk gereedschap aan zijn/haar eigen toolbox toe te laten voegen, zodat hij/zij in staat wordt gesteld volledig gebruik te maken van het eigen potentieel en zelfstandig verder kan. We maken hierbij steeds een onderscheid of er therapie of coaching gewenst is. Het verschil is dat we bij therapie eerder iets brengen, bijvoorbeeld het verlichten van fysieke of emotionele klachten, en bij coaching eerder iets halen, hier werken we nog meer met het potentieel van de cliēnten en stellen hen zodoende in staat meer inzicht in het eigen functioneren te verkrijgen en de unieke kwaliteiten volledig te benutten. Een combinatie van therapie en coaching is echter niet uitgesloten en wordt vaak ervaren als zeer waardevol.

De 4 intelligenties bij Coaching

Binnen alle coaching disciplines wordt gebruik gemaakt van de 4 intelligenties; EQ (Emotional Quotiēnt) IQ, (Intellectual Quotiēnt), FQ (Fysical Quotiënt) en SQ, (Spiritual Quotiënt) ook wel hartintelligentie genoemd. Ons aanbod, in de vorm van bijvoorbeeld diverse workshops, wekelijkse trainingen en één op één sessies, is er eveneens op gericht om binnen deze 4 intelligentievormen meer bewustzijn te creëren, zowel voor volwassenen als voor jongeren en kinderen.

Naar Coaching en Training kan vraag zijn vanuit de privésfeer, maar ook vanuit de werksfeer of vanuit de sport. Privé-personen of organisaties kunnen zich tot ons richten met hun vraag, wij bieden verschillende programma's aan.

Organisaties
Voor organisaties bieden wij o.a Vitaliteitsprogamma's aan, welke er niet alleen op gericht zijn het ziekteverzuim terug te brengen maar tevens het beste uit de medewerkers te halen. Hierbij zien wij een organisatie als een levend organisme.

Reïntegratie
Daarnaast ondersteunen wij ook reïntegratie processen bij landurig ziekteverzuim, denk daarbij aan burn-out, chronische pijnklachten, trauma verwerking en alle andere stress gerelateerde klachten. We "lappen" niet "even" op maar werken op lange termijn welzijn en duurzaamheid. We hebben o.a. met goed resultaat voor het Pels-Instituut (instituut voor Neurowetenschappen) en Radar diensten mogen leveren.

Teambuilding
Teambuilding activiteiten behoren eveneens tot de mogelijkheden, denk daarbij aan allerhande activiteiten om meer verbinding te creëeren van kookworkshops tot ijsbadsessies om maar wat voorbeelden te noemen.

Sport
Alle disciplines zijn ondersteunend en onderscheidend voor zowel de amateur sporter, als de professionele sporter. Ook hier gaan wij voor lange termijn welzijn en duurzaamheid en ligt het accent op het in optimale staat brengen van lichaam en geest. Shiatsu stelt het lichaam uitstekend in staat om balans te vinden maar ook om te recupereren na een prestatie. De voeding wordt specifiek afgestemd op zowel de conditie als de constitutie van de atleet. Specifieke ademhalingstechnieken en koudetraining stellen de atleet o.a in staat om meer zuurstof op te nemen en CO2 uit te stoten oftewel meer te ontzuren en beter te herstellen. Mentaal wordt de atleet ondersteund door meditatie technieken en focus oefeningen.

 

Image

Vragen?

Neem contact op met:

Essential Movements
+31 (0)6 17 30 15 85
info@essentialmovements.nl

Afspraak maken?

Mail gerust naar info@essentialmovements.nl. Je kunt ook bellen of Whatsappen naar +31 (0)6 17 30 15 85. We kunnen niet altijd direct de telefoon beantwoorden, maar nemen uiteraard zo snel mogelijk contact met je op! Invullen van onderstaand contactformulier kan natuurlijk ook.

Vul svp uw naam in
Wat is uw email adres?
Voer hier je telefoonnummer in
Maak een keuze uit een of meerdere diensten
Ongeldig
Invalid Input