Wie is Wil Bekker? Een passievolle trainer coach, die zijn cliënten stimuleert naar een gezond, zinvol en gelukkig leven.

“Zelf heb ik door de jaren heen, een grote schat aan ervaringen verzameld die mij een mooi en succesvol leven hebben gebracht.

Nadat ik 20 jaar een eigen bakkerij heb gehad en voor de 6e keer een Nederlands kampioenschap had behaald, werd het tijd voor iets nieuws. Ik was klaar met bakken! Mijn toenmalige gezondheid speelde daar ook een grote rol in. Door al die jaren van hard werken, was mijn lichaam gesloopt en mijn vooruitzichten slecht, vanwege een spierziekte. De specialist voorspelde mij binnen drie jaar de rolstoel!

Na de verkoop van de bakkerij ben ik een 3-jarige studie aan de toenmalige Academie voor Natuurgeneeswijzen in Eindhoven gestart en deze heb ik met diploma afgerond. Tijdens deze studie werd me duidelijk dat je een zeer grote invloed op je eigen gezondheid kunt uitoefenen, geestelijk en lichamelijk. In eerste instantie heb ik dit inzicht op mezelf toegepast waardoor mijn gezondheid sterk verbeterde.

Tijdens mijn verdere studies ontdekte ik steeds meer mogelijkheden om lichaam en geest te behandelen met als doel deze twee-eenheid sterk en gezond te maken, met voor mij als beloning: een waardevol en zinvol leven.

Tijdens de succesvolle periode van mijn praktijk van 2000 tot 2008 voelde ik de roep om op grotere schaal aan gezondheid en welbevinden van mensen bij te dragen. Vanuit die wens heb ik het “Blote Voeten Park” in Brunssum opgestart. In 2008 startte ik met 3.000 bezoekers. Uiteindelijk heb ik deze prachtige onderneming, nadat ik ruim 60.000 bezoekers in 2020 had mogen begroeten, verkocht.

Een van de redenen was, dat ik weer back-to-basic wilde leven en functioneren. Tijdens de exploitatie van het “Blote Voeten Park” ben ik door blijven studeren en haalde ik mijn diploma’s Trauma behandeling, Stresscounseler, Vitalitietscoach, Mentalcoach en tot slot Slaapcoach in 2021.

Sinds ik mijn praktijk in het jaar 2000 startte, heb ik veel cliënten en groepen mogen begeleiden. Geen vraagstelling is mij te gek. Ben je uitgedokterd, dan ben je bij mij aan het goede adres!”

Image

Mijn motto is: er is maar één geloof en dat is in jezelf!