Ik ben opgegroeid bij Genève aan de voet van de bergen in een Frans dorpje. Na de middelbare school wilde ik meer ervaren van mijn Nederlandse herkomst (vanuit mijn moeders kant) en ben ik eerst in Amsterdam en daarna in Maastricht gaan studeren. Inmiddels woon ik al meer dan 12 jaar in Nederland, waarvan nu al bijna 6 jaar in het mooie Valkenburg met mijn lieve vriend.

Na mijn studie psychologie heb ik een jaar als POH-GGZ gewerkt en nu werk ik naast Essential Movements al een aantal jaren in een GGZ instelling als basispsycholoog. Hier heb ik mijzelf leren kennen als therapeut en is mijn affiniteit met lichaamsgerichte en ervaringsgerichte psychologie gegroeid.

Bij Essential Movements bied ik individuele psychologische sessies aan waarbij verschillende behandeltechnieken aan bod kunnen komen, denk aan emotie of lichaamsgerichte technieken, EMDR, ACT, mindfulness en yoga.

Cliënten ervaren mij als een warm iemand met een luisterend oor die hun durft te confronteren zonder te veroordelen. In de behandeling maak ik graag gebruik van mijn creativiteit en flexibiliteit om zoveel mogelijk voor anderen te kunnen betekenen. Dus als je veel stress ervaart, vastloopt in je leven, of je merkt dat oude gevoelens jou in de weg staan onderzoek ik graag met jou wat het meest passend is.

Hiernaast deel ik ook graag (privé) yogalessen en workshops vanuit Vinyasa Yoga, waarbij er aandacht is voor beweging op het ritme van je Prana (levensenergie) en verbinding met natuurlijke cycli (zoals de seizoenen en standen van de maan). Ik nodig je uit om met mij de flow van je lichaam in harmonie met je ademhaling te ervaren, gedragen door muziek!

Ik help je graag naar meer (psychologische) flexibiliteit en welzijn dus als je denkt dat ik iets voor jou kan beteken aarzel niet om contact op te nemen!

Zie hieronder een overzicht van de opleidingen en cursussen die ik voltooid heb:

2022 Lichaamsgerichte psychologie Rino
2021 EFT opleiding level I EFTin
2021 Opleiding tot Vinyasa Yoga Docente Glow yogastudio
2021 EMDR Basiscursus ACT-EMDR centrum
2020 CGT basiscursus Yunify
2019 Cursus Geïntegreerd werken met psychosomatiek en trauma Yunify
2019 Cursus Praktijkgerichte psychosomatiek Yunify
2017 Basisopleiding ACT trainer Seetrue
2015 Master Mental Health Universiteit Maastricht
2013 Mindfulness awareness training Mindfulness Extended
2013 Master Health and Social psychology Universiteit Maastricht
2012 Bachelor psychologie Universiteit Maastricht

Image

"Verander wat je niet kunt accepteren. Accepteer wat je niet kunt veranderen. En ontwikkel de wijsheid om het verschil tussen beide te herkennen."