Ik ben Kaatje Jansen (1970), eigenaar van Sportcommitment KJ. Met Sportcommitment KJ geef ik eindelijk gestalte aan mijn eigen droom en aan mijn eigen visie op het gebied van sport & bewegen en coachen door middel van bewegen.

Van jongs van af was de rode draad in mijn leven sport & bewegen. Op zesjarige leeftijd ontdekte ik skiën en deed dat eens per jaar. Tevens startte ik met een teamsport, nl met volleybal, maar switchte redelijk snel over naar voetbal, handbal én tennis tegelijkertijd.  Ik was geen uitblinker, maar kon eigenlijk wel alles. Dat weerhield mij niet van wilskracht en vechtlust om het hoogst haalbare te halen, nl 1e Divisie spelen met handbal. Bloed, zweet en ook veel tranen heeft dat gekost. En het is gelukt!  

Een aantal jaren geleden kwam ik erachter wat mij hiertoe dreef. De erkenning van mijn vader. Via sport & bewegen en jezelf daar helemaal voor geven had ik het gevoel dat mijn vader mij zag, ik ertoe deed. Het logisch gevolg was dat ik koos voor een opleiding in de sport, nl CIOS (sport & bewegen) in Sittard. Die sport opleiding moest en zou ik gaan doen. Die opleiding heeft mij in die tijd het meest over mezelf geleerd en de basis gelegd voor mijn verdere ontwikkeling en carrière in de sport.

Na jarenlang omwegen gemaakt te hebben in mijn werk, consultant/salesmanager bij Adecco, deelgenoot te zijn geweest in de horeca droom van mijn ex partner en de KNVB visie volgde als talentcoach, kwam ik erachter dat ik niet trouw was aan mezelf maar vooral acteerde naar en voor de ander. De ander wilde helpen ten koste van mezelf, op een manier die voor de ander goed was maar niet voor mij. Juist op dat dieptepunt kwam ik bij Brenda Tjoelker terecht en herontdekte ik mijn missie, mijn eigen droom en kreeg daarmee ook een andere kijk op sport & bewegen. Ik heb opnieuw leren voelen; wat mijn lichaam doet, hoe het reageert en wat het kan of wat het niet kan of doet door mijn eigen beperkende gedachten en wat de gevolgen hiervan zijn.

De sleutel om anders naar de wereld en mezelf te kijken is LIEFDE.

Met liefde werk ik samen met Essential movements, met liefde coach ik jou icm sport & bewegen, met liefde reis ik de wereld rond om mijn kennis en kunde te delen en de ander hiermee erkenning te geven, met liefde deel ik wat ik weet en kan.

Want delen = liefde /  sharing = caring

Mijn begeleiding/coaching & trainingen zijn intensief, interactief en doelgericht. Sport & bewegen is een middel dat ik gebruik bij mijn werkwijze om bij jou vooruitgang te boeken en aan te sluiten bij jouw persoonlijke doelen. Oók als deze niet op sportief vlak liggen. En juist als extra aanvulling als je (top) sporter bent.

“Verbinding maken met jezelf & de ander, gebaseerd op vertrouwen & erkenning. Ervaren & passie voor sport/bewegen”
Image

My wisdom flows from the highest source
I salute that source in you

Let us work together
For unity and peace
- Mahatma Ghandi