Mijn naam is Jacqueline Wenting (1967), moeder van een dochter van 18 en zoon van 15. Na mijn studie bedrijfskunde ben ik jaren werkzaam geweest in diverse marketing- en managementrollen in het bedrijfsleven.

Voor mij werd duidelijk dat mijn hart uitgaat naar de ontwikkeling en verbinding van mensen. Sinds 1998 heb ik een eigen bedrijf en ben enerzijds actief als projectmanager, om met teams projecten vorm te geven en te realiseren. Anderzijds begeleid ik managers, professionals en teams in hun professionele en persoonlijke ontwikkeling, naar meer balans en plezier in werk en leven. Daarnaast ben ik al 11 jaar initiatiefneemster van het vrouwennetwerk Female Connection, voor persoonlijke groei en balans in je leven.

De ontwikkeling in je werk en leven beïnvloeden elkaar voortdurend. Een structurele onbalans die je op je werk ervaart, heeft ook invloed op je privésituatie en omgekeerd. De onbalans die je ervaart, belemmert je om professioneel en persoonlijk te groeien en jouw doelen te bereiken. Het is mijn persoonlijke overtuiging dat iedereen behoefte heeft om persoonlijk te groeien. Of je nu vastgelopen bent of gewoon meer uit jezelf en het leven wilt halen.

Het vinden van de juiste balans is een terugkerende uitdaging in mijn leven. Als jonge turnster miste ik de balans op de evenwichtsbalk. Toen heb ik al ervaren hoe belangrijk het is in mijn kracht te staan en te vertrouwen op mezelf. Op mijn levenspad - met pieken en dalen - kom ik mijn belemmerende patronen, angsten en overtuigingen steeds weer tegen; door te vertrouwen op mijn gevoel, ben ik sterker en vrijer uit de dalen gekomen. Daardoor is er weer ruimte ontstaan in mezelf om nieuwe keuzes te maken en het leven te vieren.  

Voor mij betekent balans dicht bij mezelf zijn, authentiek zijn, leven vanuit mijn hart, vanuit liefde en verbondenheid met de mensen om me heen en genieten van het leven. Ik geloof: als je dicht bij jezelf bent, is alles wat je doet goed, zowel zakelijk als privé.

Image

'Als je dicht bij jezelf bent, is alles wat je doet goed, zowel zakelijk als privé.'