Mijn naam is Ceryl Nuij, 27 jaar oud en momenteel woonachtig in Heerlen. Ik ben afgestudeerd fysiotherapeut en orthomoleculair therapeut volgens de KPNI.

Ik koppel deze verschillende disciplines aan elkaar middels technieken uit de professional applied kinesiologie. Mijn passie is om samen met de patiënt op zoek te gaan naar de oorzaak van de klachten en zo te werken aan een betere gezondheid en fitter leven.

Zelf sport ik heel graag en doe ik dit dan ook bijna dagelijks. Het geven van sportlessen of personal training ervaar ik als een fijne afwisseling binnen mijn werkzaamheden. Het persoonlijke contact en de band die daarmee met de klant wordt opgebouwd vind ik belangrijk.

De opleiding tot orthomoleculair therapeut is gericht op het behandelen van (chronische) klachten/ziekten middels lifestyle interventie, voeding, beweging en suppletie. Met name de onbegrepen klachten bij mensen behandelen integreert mij. Door deze totaal aanpak in combinatie met fysiotherapie heb ik een brede blik gekregen om mensen op weg te helpen naar een beter leven.

Image

'Reality leaves a lot to the imagination.'

- John Lennon