Preventieve gezondheidszorg in Corona-tijd

Preventieve gezondheidszorg in Corona-tijd

Gezondheid is niet vanzelfsprekend. Dat realiseren we ons allemaal vooral nu, tijdens deze wereldwijde Corona crisis. Niet alleen de fysieke, maar ook de mentale en emotionele gezondheid staan op dit moment onder druk.

Essential Movements dankt haar naam aan de visie van haar founder: het is essentieel voor je algehele welzijn om op alle vlakken van je gezondheid in beweging te zijn en te blijven. Al heel wat jaren worden er in ons centrum therapieën, methodes en kennis uit de Oosterse en de Westerse geneeskunde met elkaar verbonden om het bewustzijn te kunnen vergroten waar het het eigenaarschap van de eigen gezondheid betreft.

Wat kan ik voor mezelf betekenen?

Hoe verhouden de verschillende vlakken van gezondheid zich tot elkaar? Welke impact heeft verdriet of boosheid op mijn systeem? Wat doet ziekte met mijn mentale gezondheid? Waar heb ik ondersteuning nodig? Heb ik curatieve hulp nodig? Hoe kan ik preventief te werk gaan? Wat doet stress met mijn lijf? Hoe stimuleer ik mijn vitaliteit? Dit is een handvol van de vragen die aansluiten op ons uitgangspunt. 

Het is juist de samenwerking tussen en de verzorging van alle facetten die ons systeem rijk is waar we het verschil kunnen maken. Denk daarbij o.a. aan het versterken van het immuunsysteem en het vergroten van de veerkracht. En hoewel aandacht voor gezondheid, vitaliteit en welzijn ons hele leven lang belangrijk is, is het effect van de technieken en disciplines die wij bieden juist nu heel zichtbaar.

Tips en hulp

Om bij te kunnen dragen aan ieders welzijn in deze impactvolle tijd vind je hieronder een aantal tips uit en filmpjes over methodes die wij, onder andere, toepassen:

Natuurlijk is er nog veel meer toe te voegen aan deze lijst. Wil je graag meer weten over de genoemde technieken, of heb je persoonlijk of zakelijk interesse in bijvoorbeeld training of advies? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan je heel graag te woord!

Image

Vragen?

Neem contact op met:

Essential Movements
+31 (0)6 17 30 15 85
info@essentialmovements.nl

Afspraak maken?

Mail gerust naar info@essentialmovements.nl. Je kunt ook bellen of Whatsappen naar +31 (0)6 17 30 15 85. We kunnen niet altijd direct de telefoon beantwoorden, maar nemen uiteraard zo snel mogelijk contact met je op! Invullen van onderstaand contactformulier kan natuurlijk ook.

Vul svp uw naam in
Wat is uw email adres?
Voer hier je telefoonnummer in
Maak een keuze uit een of meerdere diensten
Ongeldig
Invalid Input